TEGLOVERLIGGERE

Standard tegloverliggere i flere bredder til fasade. Forspente tegloverliggere i fasaden forenkler arbeidet på byggeplassen og optimerer kvaliteten ettersom forspente tegloverliggere har større stivhet og pilhøyde som sikrer mot forskyvningssprekker over overliggeren, samt at overliggeren aldri kommer til å trykke på vindus- eller dørkarmer. Fasadeoverliggere fremstilles i ulike bredder, samt av stein fra samme partiet som fasaden skal mures med.

Standard tegloverliggere i flere bredder til bakmur. Carlsbergs forspenningsteknikk gir sterke fordeler ettersom forspente tegloverliggere har større stivhet og pilhøyde som sikrer mot forskyvningssprekker over overliggeren, samt at overliggeren aldri kommer til å trykke på vindus- eller dørkarmer. Dimensjonering og statisk beregning er med i prisen for standard forspente overliggere fra Carlsberg Bjælker™.

Dobbeltskifts tegloverliggere med glasert fasade. I fasaden er det brukt dobbeltskifts forspente tegloverliggere med dryppnese i lengder på 4,31 m. Mursteinen er glasert på fasaden og på undersiden inntil den freste dryppnesen. I vindusnisjene er det innmurt glasert formstein som sålbenk.