Alt er mulig.

MURSTEIN TIL INNENDØRSBRUK


RANDERS TEGL HAR ET BREDT SORTIMENT AV MURSTEIN SOM ER VELEGNET TIL INNENDØRSBRUK. LES OM DE ULIKE VARIANTENE, ELLER KONTAKT OSS FOR GODE RÅD OM FULLMURTE BYGG.

 

BASIC 4-INDOOR

En bløtstrøken murstein spesielt utviklet til innvendig vannskuring. Steinen er brent ved en lavere temperatur enn tradisjonell bløtstrøken stein. Det gir en svært målfast stein. Videre har denne mursteinen fire fasader som gjør den spesielt velegnet til skillevegger med synlighet fra to sider.

BLØTSTRØKEN MURSTEIN

Denne steinen er en tradisjonell bløtstrøken murstein med ru overflate som egner seg godt til overflatebehandling. Bløtstrøken stein til overflatebehandling finnes i ulike farger, med tre eller fire fasader. Sistnevnte er velegnet til skillevegger.

SAGFLISSTEIN

En maskinprodusert murstein der 30 % sagflis er blandet med leiren før steinen brennes. Den ferdige steinen er lettere end massiv stein, og dermed også lettere å arbeide med.

MASKINSTEIN

Maskinstein finnes i en rekke farger. I tillegg finnes det flere varianter med ulike hull som for eksempel understøtter spesielle ønsker for murens funksjon.