Ultima

Ultima er en kolleksjon bløtstrøken murstein i langt format. Mursteinen Ultima har en lengde som tilsvarer to alminnelige, danske mursteiner, mens høyden kun er 38 mm. Det lange formatet skaper et unikt og særpreget uttrykk. Et selvfølgelig valg til eksklusive prosjekter.
468 x 108 x 38 mm.

Dine valg:

Ultima - en unik murstein

Ultima er en kolleksjon bløtstrøken murstein i langt format. Hver murstein er et lite kunstverk. Ikke to mursteiner er like – de varierer i både struktur og utseende. Dette skaper et unikt og særpreget uttrykk i det ferdige murverket – og denne individualiteten beriker arkitekturen mursteinen blir en del av.

Et materialvalg som er så organisk og detaljert som Ultima skiller seg ikke bare ut, men kompletterer prosjektets helhetsuttrykk og øvrige materialer. En kombinasjon av diskret gjentakelser og variasjon i murverket skaper et beundringsverdig resultat med plass til det gode liv.

Når man vil skape optimale forhold for det moderne liv, overlates ingenting til tilfeldighetene. Man ivaretar omgivelsene, klimaet, optimal materialbruk, selve rommet samt en gjennomtenkt og komfortabel innretning. Totalt utgjør det en uforanderlig konstruksjon av velvære, der selv de minste detaljene spiller en sentral rolle.

Dette er arkitektur med én ambisjon: Å skape et godt liv for menneskene som oppholder seg i og rundt den.

Lengden tilsvarer to standardmursteiner

Når man skaper enestående arkitektur, er det ikke alltid nok med gode ideer. Stor design tar høyde for alle detaljer. Lyset. Skyggene. Alt.

I virkeligheten er Ultima bare en bidragsyter til visjonær arkitektur. En liten brikke som bidrar til å skape storslåtte og fascinerende rom fulle av atmosfære. En pionér med innovative visjoner som blir en del av noe større. Og den bidrar med et format som tilfører ethvert prosjekt en ekstraordinær dimensjon. Ultima er bløtstrøken murstein i et nytt og eksklusivt format. 468 x 108 x 38 mm. Et format utenom det vanlige.

Med en lengde som tilsvarer to alminnelige, danske mursteiner har Ultima unike egenskaper som andre mursteiner ikke kan måle seg med. Den vakre strukturen, de sirlige buene og de utallige, fastbrente detaljene skaper et eksklusivt uttrykk. Murverk handler om repetisjon. Med en høyde på kun 38 mm har Ultima-mursteinene en foredlende effekt på enhver fasade. Ultimas repeterende, vertikale uttrykk og langstrakte, horisontale preg betyr at et Ultima-murverk garanterer et karakteristisk og unikt utseende. Hver eneste gang.

Ultima har formatet til å skape det ekstraordinære. Et format som er designet til perfeksjon og som gjør Ultima til et opplagt valg når det skal skapes imponerende murverk til fantastiske hjem. Fremstilt av naturlige og bærekraftige materialer, brent for å gjøre inntrykk.

Opplev hvordan vår mest eksklusive murstein kan forvandle selv de største idéene til levende og pulserende arkitektur.