Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Grunnsteinen for Randers Tegl-Gruppen ble lagt i 1911 da Carl Piper kjøpte sitt første teglverk. Siden har det gått stadig fremover med oppkjøp av teglverk og salgsaktiviteter i Skandinavia og Tyskland.

Den dag i dag er Randers Tegl-Gruppen fremdeles en familiebedrift med den seneste generasjonen av Piper i spissen for virksomheten.

Konsernets samlede aktiviteter gjør Randers Tegl-Gruppen til en av Nord-Europas ledende teglprodusenter – med største kapasitet og sortiment. Vi brenner for godt håndverk, og våre moderne produkter er resultatet av mange generasjoners erfaringer med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark. Som en av de største teglprodusentene er Randers Tegl-Gruppen leverandør til hele Skandinavia og Tyskland.

Vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og nysgjerrigheten etter å skape nye innovative prosjekter med tegl.

Vi vil være en ansvarlig produsent. Derfor utvikles våre teglverk løpende med nye og avanserte anlegg for å sikre en grønn og bæredyktig produksjon med gode arbeidsforhold.

A/S Randers Tegl, Mineralvej 4, Postboks 649, 9100 Aalborg

E-mail: tegl@randerstegl.dk

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer