HELE SKANDINAVIAS TEGLLEVERANDØR SIDEN 1911


GRUNNSTEINEN FOR RANDERS TEGL-GRUPPEN BLE LAGT I 1911 DA CARL PIPER KJØPTE SITT FØRSTE TEGLVERK. SIDEN HAR DET GÅTT STADIG FREMOVER MED OPPKJØP AV TEGLVERK OG SALGSAKTIVITETER I SKANDINAVIA OG TYSKLAND.

Den dag i dag er Randers Tegl-Gruppen fremdeles en familiebedrift med den seneste generasjonen av Piper i spissen for virksomheten.

Konsernets samlede aktiviteter gjør Randers Tegl-Gruppen til en av Nord-Europas ledende teglprodusenter – med største kapasitet og sortiment. Vi brenner for godt håndverk, og våre moderne produkter er resultatet av mange generasjoners erfaringer med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark. Som en av de største teglprodusentene er Randers Tegl-Gruppen leverandør til hele Skandinavia og Tyskland.

Vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og nysgjerrigheten etter å skape nye innovative prosjekter med tegl.

Vi vil være en ansvarlig produsent. Derfor utvikles våre teglverk løpende med nye og avanserte anlegg for å sikre en grønn og bæredyktig produksjon med gode arbeidsforhold.


A/S Randers Tegl, Mineralvej 4, Postboks 649, 9100 Aalborg
E-mail: info@randerstegl.dk