Ultima

a_work_of_art_stroke a_work_of_art_fill_and_stroke a_work_of_art_mobile_stroke a_work_of_art_mobile_fill_and_stroke Bli kjent med produktene våre icon-arrow-down_2

Enestående arkitektur fortjener det perfekte materiale

Når dristige ideer, solid håndverk og spesielt utvalgte materialer møtes, oppstår enestående arkitektur og unike resultater. Slike byggverk krever murstein av en helt spesiell støpning. De krever små kunstverk.

Få ekspertråd
Enestående arkitektur fortjener det perfekte materiale .

Skapt av naturen. Foredlet gjennom generasjoner.

I over et århundre har vi utviklet og forbedret produktene våre, murstein for murstein. Ultima er basert på leire fra istiden som så har blitt brent og formet til unik perfeksjon – helt naturlig og bærekraftig.

Få ekspertråd
Skapt av naturen. Foredlet gjennom generasjoner..

Et unikt format

Ultima er en kolleksjon bløtstrøken murstein i et eksklusivt, langt format. Hver murstein er et kunstverk i miniatyr. Ingen mursteiner er like, de varierer i struktur og utseende. Dette skaper et unikt uttrykk i murverket – og tilfører ethvert prosjekt særpreg og identitet.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dobbel lengde. Ekstraordinært format

468 x 108 x 38 MM

Et eksklusivt format skaper en estetisk og rå tiltrekningskraft som utstråler naturlig skjønnhet. Det lange, horisontale formatet tilfører murverket en dempet, melodisk rytme.

.
OrdinaryExtraordinary
HAR DU SPØRSMÅL OM ULTIMA?

Våre eksperter er klare til å svare på dine spørsmål og veilede deg i riktig retning.

Få ekspertråd
explore_products_stroked explore_products_filled_and_stroked explore_products_mobile_stroked explore_products_mobile_filled_and_stroked Close

Visualiser prosjektet ditt

Bruk visualiseringsverktøyene våre og få inspirasjon til ditt byggverk. Du kan velge forskjellige hustyper samt all murstein og takstein i Randers Tegls sortiment. Bygg ditt virtuelle drømmehus her.

Visuelle verktøy
.

Thank you for your inquiry.

You will be contacted by an expert as soon as possible.

Close

Få ekspertråd

Close