NAVNESTEIN


LASER-GRAVERING I MURSTEIN. SETT PRIKKEN OVER I’EN MED ET 
INNGRAVERT BUDSKAP ELLER GRAFIKK I DIN FASADE.


Drømmer du om en unik fasade – eller vil du by dine gjester velkommen med et budskap ved hoveddøren? Vi har teknologien til å laser-gravere budskaper og grafikk direkte i mursteinens overflate.

Selve graveringen gjøres med laser, som brenner inn i det øverste lag av mursteinen. Selve brenningen fjerner det øverste lag av mursteinen og skaper derved en synlig fargeforskjell. Det tilføres intet pigment i prosessen. Resultatet avhenger av overflate, struktur og farge på den valgte stein.

På noen stein blir graveringen mer markant enn andre. Vi hjelper gjerne med å svare på om din stein er et godt valg på denne mail: info@randerstegl.dk. Merk gjerne "NAVNESTEIN" i emnefeltet.

DU HAR MULIGHET FOR Å FÅ GRAVERET OPPTIL 3 STEIN I SAMME BESTILLING.

Graveringen bestilles via din forhandler – eventuelt sammen med bestilling av murstein til ditt byggeri.

Download malen for oppsett av grafikk eller budskab i link under og innsett denne ved din bestilling. I malen har du mulighet for å anvende de tilgjengelige skrifttyper i Microsoft Word, samt friheten til å plassere teksten etter eget ønske.

Download guide
Download mal til alminnelige murstein
Download mal til Ultima murstein

Malen inneholder dansk normalformat samt Ultima langformat. Skal du ha printet flere forskellige budskaper, kopierer du bare malen for

Veiledende Pris 1500,- inkl. moms og levering - (gjelder inngravering av maks 3 stein).