RANDERS TEGL BLOG


Murstein er et av de eldste byggematerialene, den kan dateres tilbake til minst år 7500 f.Kr og er ofte sett som et tradisjonelt, klassisk alternativ til en bygningsfasade. Gjennom hele sin lange historie har imidlertid murverkindustrien forandret seg og modernisert seg ...

Selvom det er et af verdens ældste byggematerialer, er mursten langt fra gået af mode.

Det er sjelden at et historisk kvarter får nye bygninger. Ikke desto mindre var det akkurat det som skjedde blant de elegante og utsmykkede bygningene på Frederiksberg Allé i København. Den historiske avenyen er inspirert av parisisk arkitektur og har mange ...

Det krever innovative materialer å utfordre status quo og forandre måten vi organiserer livet vårt, husene våre og byene våre på. Nyere prosjekter tyder på at framtiden innen arkitektur kan bli formet av uensartet skjønnhet.

Et tegltak er det mest holdbare taket du kan få, og levetiden er markant lenger enn flere av de andre takene du kan velge.

Når du velger tegl til taket ditt, skal du treffe noen valg og fravalg – en teglstein er nemlig ikke bare en teglstein.

Av de mange forskjellige takmaterialene du kan velge mellom, er tegl det eldste og mest klassiske. ...

Et tak som består av teglstein, har noen objektive fordeler i forhold til andre typer tak – ikke minst når det gjelder levetid og krav til vedlikeholdelse.
Men i den mer subjektive enden av skalaen handler det om uttrykk og estetikk. ...