Randers Tegl.
Revived // New brick on the block .

Revived // New brick on the block

Med vår nye mursteinkolleksjon Revived retter vi blikket tilbake på roséfargede universer, skyhøye platåstøvletter og naive forstadsdrømmer og kommer med vårt bidrag til en tendens som har kommet for å bli.

Mursteinindustrien har blitt lysegrå, men et fargerikt daggry bryter frem. Den myke, røde retrofargen er tilbake i hjemmet og rommet vårt. Med vår nye mursteinkolleksjon Revived retter vi blikket tilbake på roséfargede universer, skyhøye platåstøvletter og naive forstadsdrømmer og kommer med vårt bidrag til en tendens som har kommet for å bli.

Et terrakottafarget tilbakeblikk

Revived-kolleksjonen er inspirert av rustikke og roséfargede terrakottafarger som fører tankene hen til 90-tallsretro. Som et motstykke til den lyse, skandinaviske livsstilen, den stramme enkelheten og den rå minimalismen i innredningsdesign, og til de grå mursteinlandskapene, har vi skapt Revived alternative og klassiske mursteiner som henter sin inspirasjon fra byarkitektur til krukker og skulpturer fra hele verden.

Kolleksjonen er vårt bidrag til en tendens som gjør oss nysgjerrige og nostalgiske. De rødlige fargene er iøynefallende og distinkte, men varme og velkjente. En slags barndommens farge som får oss til å tenke tilbake.

Et tidløst utvalg

Mursteinene i Revived er en blanding av bløtstrøkne Unika-mursteiner og ekstra lange Ultima-mursteiner, og utvalget byr på et spennende fargespill som består av både lyse og mørke nyanser.

 

Unika RT 533 Medusa: Den helt spesielle effekten som nostalgien har på oss mennesker, er representert i RT 533. Det røde og rustne fargespillet innbyr til tilbakeblikk og refleksjon. Som en del av Unika-serien er mursteinene brent for å gjøre inntrykk med sine kontrastfylte fargespill og en detaljrikdom som setter fantasien i spill. Utforsk RT 533 her.

 

Unika RT 537 Poseidon: Ikke to steiner er like. Den rustikke overflaten av rødlige og gulaktige mursteiner er garanti for en fascinerende fasade som utstråler kant og karakter. De mange detaljene er som et kunstverk du aldri blir lei av å studere. Og følelsen av hjem er ikke til å ta feil av. Utforsk RT 537 her. 

 

Unika RT 526 Windsor: Du merker det så snart du kaster blikket på murverket. Minnene dukker opp, og en hjemlig følelse brer seg i kroppen. RT 526 er rød på den der nostalgiske måten. Serien består av bløtstrøkne mursteiner med mange detaljer og et spennende fargespill som gjør byggets fasade markant, dynamisk og tidløs. Utforsk RT 526 her.

 

Ultima RT 164: Med den bærekraftige RT 164 går vi på oppdagelse i de lysere rødnyansene der et elegant, lyst fargespill skaper en kjærkommen dynamikk i det vakre murverket. Ultima-formatet er ekstra langt og eksklusivt, noe som gir den naturlige rødmen en spesiell vri og etterlater en unik fasade. Utforsk RT 164 her.

 

Ultima RT 158: RT 158 er en kombinasjon av vakre, dyprøde nyanser og markant brent svart. Det gir et ekstravagant murverk som harmonerer med naturens fargespill. Mursteinene har samme lengde som to mursteiner i dansk normalformat, noe som skaper en eksklusiv fasade. En perfekt kombinasjon full av detaljer som du kan fordype deg i om og om igjen. Utforsk RT 158 her.

En del av noe større

Revived er en del av Randers Tegls nye Brick Collections, som er skapt i samarbeid med trendspotter og -forsker Anja Bisgaard Gaede fra SPOTT. Det er et kreativt rom der vi løpende lanserer kolleksjoner av mursteiner inspirert av nye trender og tendenser i tidens ånd og livsstil. Revived setter standarden som den første lanserte kolleksjonen sammen med Habitat-kolleksjonen. Den kan du lese mer om her.