Få et grønnere tak
uten ekstra kostnader
Laumans
Helt naturlig.
Litt grønnere.
Laumans
Helt naturlig.
Litt grønnere.

Tegl er et naturlig materiale som holder i mange år. Det er bærekraftig av natur, men ved å gå fra svart til grønn energi i produksjonen vår, har vi gjort våre klassiske Laumans-takstein enda grønnere.

Nå kan du velge en grønnere takstein – uten å gå på kompromiss med verken kvalitet eller uttrykk. Laumans GREENER er produsert ved hjelp av bærekraftig energi og biogass, så du får et tak med 50 % lavere miljøbelastning og plass til både barn og barnebarn – og til generasjonene som kommer etter dem.

Laumans GREENER koster ca. 10 % mer enn et klassisk Laumans-tak. Men i anledning av Laumans-steinens 125-års jubileum oppgraderer vi de første 125 prosjektene fra Laumans til Laumans GREENER uten merkostnader.

Vil du også oppgradere til Laumans GREENER uten merkostnader?

Les mer

Opplev det spesielle ved Laumans

Få et grønnere tak uten ekstra kostnader

Laumans GREENER koster ca. 10 % mer enn et klassisk Laumans-tak. Men i anledning av Laumans-steinens 125-års jubileum oppgraderer vi de første 125 enebolig-prosjektene fra Laumans til Laumans GREENER uten merkostnader.

Hvis bestillingen din er blant de 125 første, så sørger vi for å motregne ekstrakostnadene for GREENER.

Vil du vite mer?

Kontakt oss    Last ned brosjyre

Flytt inn i naturen

Når du omgir deg med naturlige materialer, gir du plass til livet – både i dag og i fremtiden. For oss handler bærekraftig bygging både om kjærligheten til hjemmet, udødelig estetikk og ansvaret for generasjonene som kommer etter oss. Derfor har vi skapt Laumans GREENER. Så du kan ta et grønnere valg – uten å gå på kompromiss med kvalitet og uttrykk.

Les mer om GREENER

 

Grønnere alternativer i ekte tegl

Laumans-taksteinen feirer 125-års jubileum i år. 125 år med høy kvalitet og løpende utvikling av produksjonsmetoder. Resultatet er et bredt sortiment av moderne og eksklusive takstein med sterke glasurer og engober – nå også med 50 % lavere miljøbelastning enn tradisjonelle takstein.

Se alle takstein

Visualiser ditt nye tak

Bruk vårt visualiseringsverktøy på nettet til å planlegge hvordan ditt fremtidige hjem skal se ut. Du kan velge mellom sju forskjellige hus med alle typer murstein og takstein fra sortimentet vårt.

Prøv vårt visualiseringsverktøy

Et grønnere format til ethvert prosjekt

Når du velger Laumans GREENER, gjør du en forskjell – både for deg selv og for generasjonene som kommer etter oss.

Laumans TiefaSupra Variabel RT 715
Laumans RheinlandVariabel RT 838
Laumans IdealVariabel RT 844
Laumans IdealVariabel RT 846
Laumans IdealVariabel RT 850

Betingelser

Tilbudet om en gratis oppgradering fra Laumans til Laumans GREENER gjelder for takprosjekter til eneboliger i Danmark, Norge og Sverige.

Tilbudet gjelder de første 125 bestillingene av et Laumans-tak fra og med torsdag den 8. juli. Når bestillingen er lagt, sørger Randers Tegl for å motregne ekstrakostnadene for GREENER.

Har du spørsmål

Denne siden beskyttes av reCAPTCHA. Mer informasjon om Google Privacy Policy og Terms of Service.

Close

Takk for henvendelsen din.

Du vil bli kontaktet av en av takekspertene våre snarest mulig

Close