Vindø Teglværk

Vindø Teglværk er grunnlagt rundt 1850. Det ligger på sørsiden av Mariager Fjord ved Hobro, og har siden 2007 inngått i Randers Tegl Gruppen. Det fleksible og veldrevne bruket er i dag et viktig ledd i produktutviklingen Randers Tegl.

Det fullautomatiserte bruket har en årlig produksjon på 25 mill. murstein i dansk og tysk format, fordelt på en linje for bløtstrøken murstein og en for strengpresset maskinstein, bl.a. de spennende foredlede mursteinene i Innova-serien, samt sålbenkstein.

Steinene plasseres "liggende"for å få en bløtere fargeovergang ved brenningen i den 138 m lange naturgassfyrte ovnen.

 

Vindø Teglværk

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S