Visuelle verktøy

Våre visuelle verktøy gir deg mulighet til å finne inspirasjon til ditt byggeprosjekt. Du finner verktøy for prisindikasjon samt visualisering av tak, belegning, murverk og fugefarger. God fornøyelse.

 

Visualiseringsverktøy

Online visualiseringsverktøy til visning av mur, tak og beleggning. Du har mulighet for å velge mellom forskjellige hus med alle typer murstein, takstein og beleggning fra våres sortiment.

Prøv verktøy

MY ROOF

Onlineverktøy for visualisering av nytt tak på din egen bolig. Du trenger kun et fasadefoto av boligen din. Dermed er du klar til å gå på oppdagelse i vårt brede sortiment av klassisk og moderne takstein. MY ROOF finnes også som APP til iPad i Apple App Store.

Prøv verktøy

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S