Fusion

Fusion er en serie bløtstrøken murstein med et markant større fargespill. Hver serie består av flere ulike bløtstrøkne mursteiner med hver sin karakteristiske fargetone. Mursteinene velges ut i fra farge, og blandes for å få det ettertraktede fargespennet. Den elegante variasjonen i fargetonene resulterer i harmoniske fasader med stor dybde. Fusion er det eksklusive valget til nye prosjekter – og et godt parti for renoveringsoppgaver der ny murstein skal supplere et eksisterende bygg.

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S