Murstein til innendørsbruk

Randers Tegl har et bredt sortiment av murstein som er velegnet til innendørsbruk. Les om de ulike variantene, eller kontakt oss for gode råd om fullmurte bygg.

BASIC 4-INDOOR

En bløtstrøken murstein spesielt utviklet til innvendig vannskuring. Steinen er brent ved en lavere temperatur enn tradisjonell bløtstrøken stein. Det gir en svært målfast stein. Videre har denne mursteinen fire fasader som gjør den spesielt velegnet til skillevegger med synlighet fra to sider.

Bløtstrøken murstein

Denne steinen er en tradisjonell bløtstrøken murstein med ru overflate som egner seg godt til overflatebehandling. Bløtstrøken stein til overflatebehandling finnes i ulike farger, med tre eller fire fasader. Sistnevnte er velegnet til skillevegger.

Sagflisstein

En maskinprodusert murstein der 30 % sagflis er blandet med leiren før steinen brennes. Den ferdige steinen er lettere end massiv stein, og dermed også lettere å arbeide med.

Maskinstein

Maskinstein finnes i en rekke farger. I tillegg finnes det flere varianter med ulike hull som for eksempel understøtter spesielle ønsker for murens funksjon.

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S