Gandrup Teglværk

Gandrup Teglværk ligger mellom Aalborg og Hals. Bruket fremstiller over 20 ulike typer bløtstrøken murstein med 4 fasader og strengpressede maskinstein. Produksjonen omfatter dessuten sagflisstein, molerstein og de spesielle Gandrup Gulvstein i mursteinsformat.

Bruket har vært en del av Randers Tegl Gruppen siden 1967. I forbindelse med oppkjøpet ble bruket bygd ut slik at den årlige kapasiteten ligger på 27 mill. murstein. I 1989 ble bruket ytterligere bygd ut, og Gandrup Teglværk er i dag Nordeuropas største og mest rasjonelle teglverk med en årlig kapasitet på 75 mill. murstein.

I 2004 fikk Gandrup Teglværk årets El-sparepris som påskjønnelse for ekstraordinær innsats i å gjøre strømforbruket lavere.

Teglværksøerne, brukets 3 gamle leirgraver, inngår nå i et populært rekreasjonsområde på 25 ha med et rikt plante- og dyreliv.

Gandrup Teglværk

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S