Ultima, RT 158

icon-arrow-down_2 Vis galleri

MYKE NYANSER

Denne mursteinen selges som GREENER uten ekstra kostnad. 
Les mer om GREENER her

Ultima er bløtstrøkne mursteiner i et nytt og eksklusivt format. Ultima er like lang som to mursteiner i dansk normalformat med en fuge mellom. Det lange formatet kombinert med små krumninger og varierende overflater i mursteinene skaper et unikt og markant uttrykk i det ferdige murverket. Et opplagt valg til den kresne byggherren.


Referansebilde er veiledende og variasjoner i fargespill kan forekomme avhengig av steinens brenning og overflatebehandling.
Produktfoto er studiobilder av tørre stein. Ferdig murverk som eksponeres for vind og vær vil naturlig endre uttrykk. Vi anbefaler derfor alltid å se på referanse bygg om mulig

Bløtstrøken engobert stein 468x108x38 mm
Det går ca. 42 stk. Ultima pr m2

Få ekspertråd
.

Book online møte

Er du interessert i Ultima? Våre online møter er både til inspirasjon for private og rådgivning til profesjonelle. Det er uforpliktende og gratis sparring omkring dit prosjekt. For eksempel:

 • Avklaring og innledende tanker omkring anvendelse av Ultima
 • Inspirasjon med utgangspunkt i eksisterende løsninger med Ultima
 • Gjennomgang av sortiment og tekniske muligheter

Fortell oss gjerne litt om hva du vil vite mer om. Og skriv inn ønsket tid for vårt online møte. Vi vil etterfølgende kontakte deg for å bekrefte avtalen.

Denne siden beskyttes av reCAPTCHA. Mer informasjon om Google Privacy Policy og Terms of Service.

Close

Takk for forespørselen din.

En av ekspertene våre vil kontakte deg for å avtale tid for møtet.

Close

Et grønnere alternativ

Murstein er 100 % naturmaterialer. Men produksjonen – fra leire til byggemateriale – er temmelig energiintensiv. Det behøver den imidlertid ikke være. Det finnes et grønnere alternativ.

Når du velger våre mursteiner og taksteiner merket GREENER, garanterer vi at produksjonen får drivstoff fra bærekraftig vindenergi og biogass. Dette reduserer CO2-avtrykket med minst 50 %.

icon-arrow-right icon-arrow-right Les mer om GREENER-serien vår
 • Visuelle verktøy
 • Datablad
 • Downloads
 • How-to video
 • Annet / lenker
  • Visualiseringsverktøy
  • Tekstur / Revit
  • Finn den perfekte teksturen i murverket eller bygningen ved å kombinere murstein, forbandt og fugefarge fra vårt sortiment. Velg en eller flere teksturer og last ned samlingen med deler av ønsket tekstur eller teksturer som kan brukes i programmer som REVIT og AutoCad.
   Prøv teksturverktøyet

Få ekspertråd

Denne siden beskyttes av reCAPTCHA. Mer informasjon om Google Privacy Policy og Terms of Service.

Close
explore_products_stroked explore_products_filled_and_stroked explore_products_mobile_stroked explore_products_mobile_filled_and_stroked Close

Thank you for your inquiry.

You will be contacted by an expert as soon as possible.

Close