Carlsberg Bjælker A/S

Carlsberg Bjælker A/S i Randers er Randers Tegl Gruppens spesialbruk med spesialkompetanser innen forspente overliggere i tegl og forspente bjelker i tegl.

Carlsberg Bjælker A/S fungerer som en selvstendig enhet på markedet. Det betyr blant annet at vi har mulighet til å produsere bjelker og overliggere av murstein både fra Randers Tegl Gruppen og murstein fra konkurrerende produsenter.

Carlsberg Bjælker A/S har markedets største ekspertise innen dimensjonering og produksjon av forspente teglbjelker og overliggere, samt prefabrikkerte teglelementer, teghimlinger og buer. I prosjekteringsfasen rådslår en stab erfarne ingeniører hvordan de mange mulighetene kan utnyttes optimalt i byggingen.

Med forspente teglbjelker fra Carlsberg Bjælker er det mulig å realisere arkitekters og byggherrers visjoner om nye muligheter i teglbygg - alt kan la seg gjøre.

Forspente Carlsberg teglbjelker – også til helt store spenn – er uten ståldragere eller betongkjerner. Minst 65 % av mursteinens volum er bevart i forhold til tradisjonelt murverk. Derfor arbeider teglbjelken naturlig sammen med det øvrige murverket.

Det moderne produksjonsanlegget i Randers har kapasitet til forarbeiding av 1,8 mill. stein i året.

Carlsberg Bjælker

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S