Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Grunnsteinen for Randers Tegl-Gruppen ble lagt i 1911 da Carl Piper kjøpte sitt første teglverk. Siden har det gått stadig fremover med oppkjøp av teglverk og salgsaktiviteter i Skandinavia og Tyskland.

Den dag i dag er Randers Tegl-Gruppen fremdeles en familiebedrift med den seneste generasjonen av Piper i spissen for virksomheten.

Konsernets samlede aktiviteter gjør Randers Tegl-Gruppen til en av Nord-Europas ledende teglprodusenter – med største kapasitet og sortiment. Vi brenner for godt håndverk, og våre moderne produkter er resultatet av mange generasjoners erfaringer med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark. Som en av de største teglprodusentene er Randers Tegl-Gruppen leverandør til hele Skandinavia og Tyskland.

Vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og nysgjerrigheten etter å skape nye innovative prosjekter med tegl.

Vi vil være en ansvarlig produsent. Derfor utvikles våre teglverk løpende med nye og avanserte anlegg for å sikre en grønn og bæredyktig produksjon med gode arbeidsforhold.

A/S Randers Tegl, Mineralvej 4, Postboks 649, 9100 Aalborg

E-mail: tegl@randerstegl.dk

Bygg huset rett første gangen

Det koster litt mer å bygge et fullmurt hus, men det er på alle måter en smart investering som lønner seg. Innervegger i murstein er med på å regulere temperaturen i boligen gjennom å akkumulere varme og kulde. 

Les mer

Hele skandinavias teglleverandør siden 1911

Hos Randers Tegl brenner vi for godt håndverk. Vi driver en familieeid virksomhet, og vår kontinuerlige produktutvikling gjenspeiler mer enn 100 års erfaring, faglig stolthet og gleden ved å skape nye og innovative prosjekter med tegl.

Vi er stolte av å kunne tilby markedets bredeste utvalg av produkter i tegl fra teglverk i Tyskland og Danmark.

Les mer om A/S Randers Tegl

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på og få info om nye prosjekter, produkter og annet spennende fra Randers Tegl.

Randers Tegl A/S   ·   Mineralvej 4   ·   DK-9220 Aalborg Ø   ·   T: +45 98 12 28 44   ·   info@randerstegl.no   |   © 2014  -  Randers Tegl A/S